Bergwandelen in de Franse Pyreneeën - Ariege


De Ariege is een wandelgebied bij uitstek. Het biedt een schitterende ongerepte natuur met een unieke flora en fauna. Kortom, een paradijs voor wandelaars en natuur liefhebbers. In een prachtige vallei vlak bij de Spaanse grens, midden in de franse Pyreneeën, vindt u ons berghotel "Auberge Les Myrtilles", gelegen in het plaatsje Salau. Het is een ideaale uitvalsbasis voor de vele bergwandelingen die vanuit hier beginnen. Vele wandelaars hebben hun weg al gevonden naar dit heerlijke besloten plekje.

Wat dacht u van een wandeling naar prachtige watervallen of over de bergen naar de grens van Spanje. De wandelroutes zijn zeer gevarieerd en er is voor elk wat wils, van gelegenheidswandelaar tot expert. U zult tijdens uw vakantie genieten van de ruigheid en de pracht van het landschap en haar cultuur. Veel wandelingen zijn gedeelten van de beroemde GR10.

Uitgebreide wandelbeschrijvingen en kaarten zijn aanwezig in de Auberge. Wij verzorgen ook wandelarrangementen. Naast de gedetailleerde routebeschrijvingen op papier, zijn onze wandelingen zijn ook als GPS bestand beschikbaar.
wandelen pyreneeen ariege